Din categoria pui umplut, am ales puiul asta simplu si gustot, umplut cu branzica, infasurat in bacon si pe deasupra barbeque sos, un deliciu. Este foarte simplu de facut, si foarte gustos. Ca garnitura puteti folosi orice, eu am folosit niste cartofi wedges.
Pentru reteta asta aveti nevoie de un piept de pui, feta, puteti pune orice fel de branza, bacon si barbeque sos. Despre sos pot spune ca l-am facut eu, dar il puteti gasi si in supermarketurile mari. Desfacem pieptul de pui in doua, adaugam branzica, il rulam, apoi il infasuram in bacon si-l bagam la cuptor pentru 15-20 de minute.
Cand este aproape gata, turnam sosul deasupra si-l mai lasam cateva minute. Il puteti manca cu orez, broccoli, cartofi si asa mai departe. Este pranzul perfect.
Pentru reteta asta aveti nevoie de un piept de pui, feta, puteti pune orice fel de branza, bacon si barbeque sos. Despre sos pot spune ca l-am facut eu, dar il puteti gasi si in supermarketurile mari. Desfacem pieptul de pui in doua, adaugam branzica, il rulam, apoi il infasuram in bacon si-l bagam la cuptor pentru 15-20 de minute.
Cand este aproape gata, turnam sosul deasupra si-l mai lasam cateva minute. Il puteti manca cu orez, broccoli, cartofi si asa mai departe. Este pranzul perfect.
Comentarii
Trimiteți un comentariu