Cand vine vorba de piept de rata, imi trec prin cap foarte multe combinatii, iar asta este una dintre ele. Pentru reteta asta aveti nevoie de un piept de rata, 200 g de linguine, 50 g ardei, 50 g ceapa, sare, piper, un pic de vin alb si smantana pentru gatit.
Incepem cu pieptul de rata, ca dureaza foarte mult (depinde cum este gatit), ii facem o crusta pe partea cu pielea, il tragem in tigaie cu putin unt si-l bagam la cuptor pentru 10 minute. Feliem subtire ceapa si ardeii, ii punem intr-o tigaie incinsa cu putin unt, adaugam vinul, linguine, incorporam bine si adaugam sarea si piperul. Aici puteti folosi un sos pentru paste, daca vreti sa-i dati putina culoarea, eu am folosit sos oriental, facut din barbeque si suc de portocale.
Cat ati amestecat toate astea in tigaie, adaugati si smantani pentru gatit sa aiba putin sosulet. Dupa ce am scos rata de la cuptor, o lasam cateva minute sa se odihneasca, dupa care o taiem felii si o punem deasupra pastelor, sau incorporat intre ele.
Va doresc pofta buna.
Incepem cu pieptul de rata, ca dureaza foarte mult (depinde cum este gatit), ii facem o crusta pe partea cu pielea, il tragem in tigaie cu putin unt si-l bagam la cuptor pentru 10 minute. Feliem subtire ceapa si ardeii, ii punem intr-o tigaie incinsa cu putin unt, adaugam vinul, linguine, incorporam bine si adaugam sarea si piperul. Aici puteti folosi un sos pentru paste, daca vreti sa-i dati putina culoarea, eu am folosit sos oriental, facut din barbeque si suc de portocale.
Cat ati amestecat toate astea in tigaie, adaugati si smantani pentru gatit sa aiba putin sosulet. Dupa ce am scos rata de la cuptor, o lasam cateva minute sa se odihneasca, dupa care o taiem felii si o punem deasupra pastelor, sau incorporat intre ele.
Va doresc pofta buna.
Comentarii
Trimiteți un comentariu