Bun, astazi va prezint o farfurie simpla, o farfurie pentru toata lumea, este foarte usor de facut si foarte bun.
Ingrediente:
Pulpa de pui sau piept de pui, 200 g
200 g cartofi fierti, nu-i fierbieti prea mult, sa nu se zdrobeasca
O legatura ceapa verde
100 g cascaval ras
Sare, piper, rozmarin, marar
Un pahar de vin rosu demisec
3 linguri de zahar
O lingurita de amidon
Mod de preparare:
Bun, incepem cu puiul, eu l-am tras putin in tigaie, apoi l-am pus la cuptor pentru 10 minute, am fiert cartofii, i-am amestecat cu toate condimentele de mai sus, am pus cascaval la mijloc, si deaspura ca sa faca o crusta frumoasa. Am pus garnitura intr-un inel de bucatarie, voi puteti folosi un bol mai mic daca vreti neaparat aceeasi structura :)
Am pus 3 linguri de zahar intr-o tigaie si l-am caramelizat, dupa care am adaugat vinul rosu si putin amidon cat sa-l fac mai solid. Si asta e toata farfuria, simplu si gustos.
Pofta buna :)
Ingrediente:
Pulpa de pui sau piept de pui, 200 g
200 g cartofi fierti, nu-i fierbieti prea mult, sa nu se zdrobeasca
O legatura ceapa verde
100 g cascaval ras
Sare, piper, rozmarin, marar
Un pahar de vin rosu demisec
3 linguri de zahar
O lingurita de amidon
Mod de preparare:
Bun, incepem cu puiul, eu l-am tras putin in tigaie, apoi l-am pus la cuptor pentru 10 minute, am fiert cartofii, i-am amestecat cu toate condimentele de mai sus, am pus cascaval la mijloc, si deaspura ca sa faca o crusta frumoasa. Am pus garnitura intr-un inel de bucatarie, voi puteti folosi un bol mai mic daca vreti neaparat aceeasi structura :)
Am pus 3 linguri de zahar intr-o tigaie si l-am caramelizat, dupa care am adaugat vinul rosu si putin amidon cat sa-l fac mai solid. Si asta e toata farfuria, simplu si gustos.
Pofta buna :)
Comentarii
Trimiteți un comentariu