Incă o farfurie pe care o iubesc, combinaţia dintre muşchiuleţul de porc şi reducţia de vin roşu e de vis.
Aveţi nevoie de 300 g muşchiuleţ de porc, pe care-l curăţaţi de piele, îl dăm prin ierburi aromatice, rozmarin, busuioc, paprika, sare, piper, coriandru, iar după îl punem la cuptor pentru circa 20-25 de minute, asta însemnând medium.
Legumele le puteţi cumpăra îngheţate dacă nu aveţi timp să le tăiaţi(sunt mai bune proaspete), le sotaţi în puţin unt, sare şi piper.
Sosul este făcut din 2 linguri de zahăr, pe care l-am caramelizat într-o tigaie, am adăugat un pahar de vin roşu demisec şi o lingură de amidon. Se lasă pe foc până se formează un sos solid.
Îl puteţi servi cum vreţi, adaugi sosul peste carne, sau separat.
Vă doresc poftă bună !
Comentarii
Trimiteți un comentariu