Pentru farfuria asta, am ales 250 g muşchi de vită, pe care l-am curăţat de piele, l-am asezonat cu sare şi piper, şi l-am pus pe grătar pentru 10 minute. Dacă-l vreţi bine făcut, după astea 10 minute, îl puteţi pune la cuptor pentru încă 5 minute.
Roşiile cherry şi ciupercile le-am copt pe grătar, iar fasolea verde într-o tigaie cu puţin unt şi puţină apă.
Pentru sos, am folosit unul de soia, merge excelent cu legumele şi carnea.
Mușchi de vită, fasole verde, ciuperci, roșii cherry și puțin sos, o nebunie in farfurie ! Poftă bună !
Roşiile cherry şi ciupercile le-am copt pe grătar, iar fasolea verde într-o tigaie cu puţin unt şi puţină apă.
Pentru sos, am folosit unul de soia, merge excelent cu legumele şi carnea.
Mușchi de vită, fasole verde, ciuperci, roșii cherry și puțin sos, o nebunie in farfurie ! Poftă bună !
Comentarii
Trimiteți un comentariu